Kravāju vīra somu komandējumam un nejauši atradu dīvainu zibatmiņu. Labāk nebūtu to pārbaudījusi!

Inguna vienmēr uzņēmās sakravāt vīra Riharda somu pirms viņš devās komandējumā. Lai gan Rihards, 34 gadus vecs vīrietis, varēja tikt galā pats, Inguna bija pārliecināta, ka labai sievai ir jāparūpējas par šādām lietām.

Kamēr Rihards vannasistabā skuvās, Inguna bija salikusi sporta somā visas komandējumam nepieciešamās lietas. Taču tad viņa pamanīja diegu, kas nokarājās no somas. Izrādījās, ka tas bija atiris diegs no rāvējslēdzēja, kas slēpa slepenu iekšējo kabatiņu.

Ziņkāres vadīta, sieviete iebāza roku kabatiņā un atrada tur kaut ko, kas izskatījās pēc šķiltavām. Ņemot vērā, ka Rihards nesmēķē, bija dīvaini, ka viņa somā glabājas šķiltavas.

Būdama modra sieva, viņa paņēma rokās sīko priekšmetu un saprata, ka patiesībā tā ir USB zibatmiņa.

Šajā brīdī ūdens skaņa vannas istabā apklusa, un Inguna steidzās paslēpt halāta kabatā atrasto ierīci, pati nezinot, kāpēc tā rīkojas.

Rihards pabeidza skūšanos un parādījās guļamistabā. Ieraudzījis somu sakrāmētu, vīrietis piegāja pie sievas un noskūpstīja uz vaiga.

– Paldies, bez tevis es būtu pavadījis divas stundas, meklējot visu, kas man vajadzīgs, viņš teica.

– Nav par ko, Inguna smaidot atbildēja.

Lasi arī: Nebijusi metode, kā uzcept šašliku tieši virtuvē. Visiem tiem, kas tā arī nekad neizbrauc pie dabas…

Pēkšņi sievieti pārņēma vēlme, lai Rihards pēc iespējas ātrāk dotos prom. Viņa dega nepacietībā ieraudzīt to, kas atrodas zibatmiņā. Rihards ielika somā vēl pāris mantas, vēlreiz noskūpstīja sievu un apsolīja piezvanīt, tiklīdz iereģistrēsies viesnīcā. Inguna nogaidīja līdz vīrs iekāpj taksometrā un nekavējoties pieskrēja pie datora.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment